Cases

Peter Hjort – Leder Kofoedsskole,der deltog i Tilværelsespsykolotisk Mentor-uddannelsesforløb

“Jeg var helt ærligt skeptisk, om det var for nemt, men er blevet positivt overrasket over hvor direkte anvendelig metoden og redskabet er. KompetenceCirklen er overraskende lige til at bruge.”

 

Karina Espensen – Udtalelse fra workshopdeltager

”Jeg havde ikke nogen ide om hvilken forskel workshoppen kom til, at få for mig! Jeg syntes egentlig, jeg var et godt sted i mit liv efter nogle hårde år og en livskrise. Men jeg gik derfra, med en bevidsthed om, at jeg skal huske at give mig selv mere kærlig støtte og en masse viden og enkle værktøjer til, at kunne hjælpe mig selv og gøre en forskel for andre. Løkke er en fantastisk nærværende, vidende og engageret underviser. Jeg kan virkelig anbefale workshop´en.” Karina Espensen

Forældermentor Dorthe Stieper

“Løkke er en eminent underviser. Hendes mange års erfaringer som coach og mentor skinner igennem, når hun lærer fra sig. Og så er hun et yderst empatisk menneske, som man straks føler sig tryg ved. Hendes integritet er helt i top! Tilværelsespsykologien er enkel & dog så virkningsfuld, når jeg støtter pårørende til psykisk sårbare med at finde fodfæste i livet igen.”

 

Allans udbytte

Tusind tak for de gode inspirende samtaler. Jeg vil også lige fortælle dig, at trods al den viden jeg har om mennesker, coaching og de ting jeg har lært igennem livet, så har din bog og de få samtaler vi havde givet mig værdifuld støtte til min forståelse af mennesker og mine holdninger til tingene her i livet. Mange hilsner Allan Michael Olsen

 

Simones udbytte af coaching

Udtalelse fra Simone 19 år, der havde social angst efter mobning i skolen og som ikke havde været udenfor en dør uden sine forældre eller hendes søster siden 7. klasse.

”Jeg har næsten glemt, hvor dårligt jeg havde det for 1½ år siden. Dengang kunne jeg ikke bevæge mig rundt alene, og jeg troede, at jeg var for dum til at få en eksamen. Jeg var bange for at blive mobbet og turde ikke håbe på, at jeg nogen sinde ville kunne få en uddannelse. Nu har jeg afsluttet 9.klasse og er i gang med udvidet matematik. Jeg har været alene på ferie på Kos i sommer, har fået nye venner og tror nu på en fremtid med uddannelse og arbejde.”

 

Emil Larsen fortæller om sit udbytte af et coachingforløb hos Løkke der gav ham troen tilbage på at han kunne udleve nogle af sine drømme og ønsker

Interview i 2014 med Emil Larsen, Livs- SportsCoach og Mentor, Sportsassistent i DMU, Danmarks Motor Union efter et forløb med tilværelsespsykologiske samtaler.
“Jeg sagde, at jeg hellere ville være død…men i dag synes jeg faktisk, at jeg har et godt liv.”

Jeg vil stadig gerne gøre karriere, men har indstillet mig på, at det er en helt anden karriere jeg nu går efter, end den, jeg havde set mig selv i. Mit liv er fuldstændig vendt op og ned. Jeg var godt på vej til at gøre en international karriere indenfor MotoCross på verdensplan, hvor jeg trænede til VM i USA. Jeg boede og trænede i udlandet og skulle være flyttet til USA. Den dag ulykken skete, trænede jeg fint, men det næste jeg husker, var at jeg vågnede og lå på maven på jorden på en meget mærkelig måde, og at der stod en masse mennesker rundt om mig.

Jeg lå på operationsbordet i 6 timer og var tæt på at dø. Efter 4 dage vågnede jeg og fik at vide hvor alvorlig min situation var, at jeg havde brækket ryggen meget uheldigt og lægerne fortalte, at de ikke vidste om jeg nogen sinde ville kunne komme til at gå igen. Fra det ene øjeblik til det andet brast alle mine drømme om at nå helt på toppen som Motocrosskører på verdensplan i tusind stykker, og hvad skulle jeg så? Jeg kunne jo ikke andet end at køre Motocross. Jeg, ville hellere være død……

I dag synes jeg, at jeg har et godt liv og jeg er glad for at jeg lever et mere normalt liv, hvor jeg har en kæreste og har tid til at se venner. Sådan ville det nok ikke have været hvis jeg var fortsat min karriere.

Jeg var dog på mange omveje før jeg fandt ud af, at jeg kunne bruge den viden og erfaring jeg havde bl.a. til at hjælpe andre motocross kørere. I dag er jeg ikke længere i tvivl om at jeg kan bruge min viden og at andre faktisk synes, at jeg har noget at gi’, som de kan bruge.

De tilværelsespsykologiske samtaler som jeg havde med Løkke, ved jeg, har været med til at jeg er blevet mere bevidst, om mine muligheder og hvad jeg vil og kan gøre. Det var ret mærkeligt med alle de spørgsmål jeg fik, men jeg er mere glad og har ikke så mange nedture mere.

Nu tænker jeg mere på, hvad jeg kan og bliver ikke så tosset på mig selv, hvis tingene ikke lige kører på den måde for mig, som jeg godt kunne tænke mig.

Emil slutter: ”Mit fokus er flyttet fra alt det, det kunne være blevet til, hvis jeg ikke havde været ude for den ulykke, til alle de muligheder der er. Jeg synes faktisk jeg har et godt liv nu!”

Skriv til os

Ring til os