Emils udbytte af coaching


Emil Larsen fortæller om sit udbytte af et coachingforløb hos Løkke der gav ham troen tilbage på at han kunne udleve nogle af sine drømme og ønsker

Interview i 2014 med Emil Larsen, Livs- SportsCoach og Mentor, Sportsassistent i DMU, Danmarks Motor Union efter et forløb med tilværelsespsykologiske samtaler.
“Jeg sagde, at jeg hellere ville være død…men i dag synes jeg faktisk, at jeg har et godt liv.”

Jeg vil stadig gerne gøre karriere, men har indstillet mig på, at det er en helt anden karriere jeg nu går efter, end den, jeg havde set mig selv i. Mit liv er fuldstændig vendt op og ned. Jeg var godt på vej til at gøre en international karriere indenfor MotoCross på verdensplan, hvor jeg trænede til VM i USA. Jeg boede og trænede i udlandet og skulle være flyttet til USA. Den dag ulykken skete, trænede jeg fint, men det næste jeg husker, var at jeg vågnede og lå på maven på jorden på en meget mærkelig måde, og at der stod en masse mennesker rundt om mig.

Jeg lå på operationsbordet i 6 timer og var tæt på at dø. Efter 4 dage vågnede jeg og fik at vide hvor alvorlig min situation var, at jeg havde brækket ryggen meget uheldigt og lægerne fortalte, at de ikke vidste om jeg nogen sinde ville kunne komme til at gå igen. Fra det ene øjeblik til det andet brast alle mine drømme om at nå helt på toppen som Motocrosskører på verdensplan i tusind stykker, og hvad skulle jeg så? Jeg kunne jo ikke andet end at køre Motocross. Jeg, ville hellere være død……

I dag synes jeg, at jeg har et godt liv og jeg er glad for at jeg lever et mere normalt liv, hvor jeg har en kæreste og har tid til at se venner. Sådan ville det nok ikke have været hvis jeg var fortsat min karriere.

Jeg var dog på mange omveje før jeg fandt ud af, at jeg kunne bruge den viden og erfaring jeg havde bl.a. til at hjælpe andre motocross kørere. I dag er jeg ikke længere i tvivl om at jeg kan bruge min viden og at andre faktisk synes, at jeg har noget at gi’, som de kan bruge.

De tilværelsespsykologiske samtaler som jeg havde med Løkke, ved jeg, har været med til at jeg er blevet mere bevidst, om mine muligheder og hvad jeg vil og kan gøre. Det var ret mærkeligt med alle de spørgsmål jeg fik, men jeg er mere glad og har ikke så mange nedture mere.

Nu tænker jeg mere på, hvad jeg kan og bliver ikke så tosset på mig selv, hvis tingene ikke lige kører på den måde for mig, som jeg godt kunne tænke mig.

Emil slutter: ”Mit fokus er flyttet fra alt det, det kunne være blevet til, hvis jeg ikke havde været ude for den ulykke, til alle de muligheder der er. Jeg synes faktisk jeg har et godt liv nu!”

Kontakt
Skriv til os

Ring til os