Teenagertrivsel

Teenagertrivsel med Dialog fra hjertet
for børn og unge der f.eks. lider af angst eller stress.

I mere end 20 år har jeg haft den store glæde, at støtte børn, unge og voksne til øget trivsel og livglæde med Coaching, Supervision, Livsmentoring samt tankefeltterapi & healing for dem, der ønsker det.

Vi ønsker alle, alt det bedste for vores børn. Men der er desværre mange børn og teenagere, der i disse år har det svært f.eks. med mistrivsel i skolen. Det er derfor altid en stor glæde for mig, at støtte børn & unge til at håndtere deres udfordringer bedre og lære dem at erstatte deres eventuelle selvværdsnedbrydende tanker og følelser med mere kærlige tanker og følelser.

Det er en kæmpe stor glæde for mig, når jeg har hjulpet endnu et barn eller ungt menneske til et styrket selvværd f.eks. ved at erstatte angst og/eller mistrivsel med opbyggende og kærlige tanker og en  adfærd,  der både er mere selvkærlig & næstekærlig.

Udtalelse fra Simone 19 år et år efter forløbet:
Simone havde social angst efter mobning i skolen og som ikke havde været udenfor en dør uden sine forældre eller hendes søster siden 7. klasse:
Jeg har næsten glemt, hvor dårligt jeg havde det for 1½ år siden. Dengang kunne jeg ikke bevæge mig rundt alene, og jeg troede, at jeg var for dum til at få en eksamen. Jeg var bange for at blive mobbet og turde ikke håbe på, at jeg nogen sinde ville kunne få en uddannelse. Nu har jeg afsluttet 9.klasse og er i gang med udvidet matematik. Jeg har været alene på ferie på Kos i sommer, har fået nye venner og tror nu på en fremtid med uddannelse og arbejde.” 

Priser:
1 session        kr. 1.250
3 sessioner   kr. 3.240
5 sessioner   kr. 5.400
10 sessioner kr. 9.800

Jeg giver også meget gerne sparring til forældre til de samme priser og hvor timerne f.eks. kan deles mellem teenageren og en forælder.

inkl. 25% moms

Vil du høre mere, så kontakt mig på:  40328033 eller på mail: lmk@clearvision.dk

 

Kontakt
Skriv til os

Ring til os