Trivsel

Velkommen til min webside Clearvision, mit navn er Løkke Munk Kirkegaard.

I mere end 20 år har jeg haft den store glæde, at støtte mennesker til øget trivsel og livglæde med Coaching, Supervision, Livsmentoring samt tankefeltterapi & healing for dem der ønsker det.

Det vil glæde mig meget, også at støtte dig!

“Gør du det, du vil for at få harmoni, trivsel og livsglæde i hverdagen? Eller har du brug for et kærligt skub til at opnå mere af det, du ønsker?

Mit speciale er at støtte ledere, medarbejdere og privatpersoner i at opnå mere harmoni, livsglæde og trivsel gennem foredrag, workshops, mentoruddannelse og personlige udviklingsforløb. Såvel i ClearVision som jeg har drevet i mere end 20 år samt i virksomheden etgodtlivnu ApS, som blev stiftet i 2015 har mine kunders tilbagemeldinger været meget positive. De fortæller bl.a. at de har fundet mere indre ro, har fået øget selvtillid og selvaccept og at de har haft stor gavn af de enkle redskaber, jeg har udviklet, til at skabe øget bevidsthed om, hvordan de kan opnå det, de ønsker – at de kan gøre det, de vil!

Min erfaring er: “Du kan ændre langt mere end du tror!”

Min vision er, at udbrede bevidstheden om at kærlighed overfor dig selv og andre, er de vigtigste elementer til at opnå øget trivsel.

Som jeg ser det, er vi i vores verden alt for fokuseret på hurtige resultater og for lidt fokuseret på at udleve vores drømme og møde hinanden med empati og næstekærlighed. Jeg har derfor et stort ønske om at udbrede kendskabet til de enkle trivselsfremmende redskaber jeg har udviklet til glæde og gavn for børn, unge og voksne, der har behov for at få et kærligt skub til øget livsglæde.

Jeg har bl.a. videregivet nogle af mine erfaringer og redskaber via de to bøger: “På vej nu – en mentorguide til et godt liv” og “Dialog-Guide til et godt liv”, som er skrevet sammen med Susanne Gram-Hanssen.

Via mine udviklingsforløb og mine bøger har jeg inspireret mennesker til at benytte de enkle redskaber der giver ‘hjælp til selvhjælp’. Mange af disse fagpersoner fortæller, at de har fået stor gavn af de enkle redskaber til at motivere udsatte børn, unge og voksne til at blive stærkere aktører i deres eget liv. Samtidig foræller de, at de også selv har fået inspiration til at få mere klarhed over deres egne mål og styrke til at handle på det.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale og drøftelse om en virksomhedstilpasset workshop.

 

Kontakt
Skriv til os

Ring til os